Close

2 thought on “vagina lippen geschwollen nach sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


De vagina loopt van de vagina-opening naar de baarmoeder. Het is geen buis, maar eerder een elastische holte met plooien. In rust heeft de vagina ongeveer de lengte van je wijsvinger: 7 tot 10 centimeter. Maar de vagina is typisch een zeer flexibele en rekbare ruimte die zich naargelang de omstandigheden aanpast.

De vagina loopt ook niet recht naar boven maar eerder schuin in vagina lippen geschwollen nach sex richting van de achterzijde van het lichaam.

De vagina-opening is omgeven door stevige bekkenbodemspieren. De vrouw kan deze samentrekken of ontspannen en hiermee de vagina nog meer vernauwen vagina lippen geschwollen nach sex eerder wijder maken. Naar het midden toe wordt de vagina ruimer.

Gemiddeld is de doorsnede van de vagina bij de opening ongeveer 2 cm en 4 cm naar het einde toe. Let wel: dit is vagina lippen geschwollen nach sex gemiddelde, onderling is er veel variatie. Bovendien speelt de elasticiteit van de bekkenbodem een rol. De vagina bestaat uit geplooide slijmvlieslagen die naast en over elkaar liggen, zoals een waaier. De voor- en achterwand van de vagina liggen hierdoor in rust zelfs tegen elkaar gedrukt.

Dit maakt ook dat er geen water vagina lippen geschwollen nach sex binnen stroomt als je bv. Geraakt de vrouw opgewonden, dan zal de vagina van formaat en positie veranderen.

Terwijl dat de baarmoeder meer naar boven beweegt, zal de vagina eerder verruimen en uitgestrekt worden zoals een tentzeil. De vagina wordt dus zowel langer als breder. Ook de breedte van de vagina is rekbaar.

Helemaal opengerokken kan de vagina 15 centimeter breed zijn bv. Aangezien de vagina in de richting van de rug loopt, zal de vrouw bij geslachtsgemeenschap een positie innemen waarbij het bekken eerder gekanteld is.

Je bent hier:. Wat is de gemiddelde diepte van de vagina? Snel naar:. Diepte van de vagina in rust In rust heeft de vagina ongeveer de lengte van je wijsvinger: 7 tot 10 centimeter. Hoe diep is de vagina bij opwinding?


© 2020
affiliates bizarre » On-line sex videos for real sex enthusiasts  arhicve